שתי שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/12/2016 | 23:53 | מאת: רייצ'

היי יש לי שתי שאלות חשובות 1. אני בשבוע 14 ורציתי ויש לי כמה שבועות בין השקיפות לסקירה, איך בנתיים אני יודעת שהכל בסדר עם העובר אם אני לא מרגישה אותו פיזית? אם אין לי דימומים וכאבים מיוחדים אני יכולה להיות רגועה? 2. אני עובדת בקוסמטיקה, יותר עם הידיים, צריך להיזהר מאציטון? או ממנורת לד? (שמשמת לייבוש הלק גל בידיים) תודה

11/12/2016 | 21:23 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום רב. בכל שאלת חשיפה לחומרים כאלה ואחרים את יכולה להיוועץ באחד המכונים הטרטולוגים: 1. הקו הפתוח בבית החולים אסף הרופא – הקו פעיל בין השעות שמונה בבוקר לשתיים בצהריים וזמין בטלפון מספר 08-9779309. 2. המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי הפועל מטעם משרד הבריאות – הקו פעיל בין הימים ראשון לחמישי בטלפון מספר 02-5082825 בין השעות תשע בבוקר לשלוש אחר הצהריים. בהצלחה.

13/12/2016 | 05:23 | מאת: רייצ'י

1. אני בשבוע 14 ורציתי ויש לי כמה שבועות בין השקיפות לסקירה, איך בנתיים אני יודעת שהכל בסדר עם העובר אם אני לא מרגישה אותו פיזית? אם אין לי דימומים וכאבים מיוחדים אני יכולה להיות רגועה?

מנהלי פורום הריון ולידה