Blood trace 0.03

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/12/2016 | 20:53 | מאת: דניאלה

שלום רב. אני בהריון טבעי בשבוע 9 בגיל 42, אחרי 2 הפלות בשנתיים האחרונות בשבועות 7-9.. יש לי בה 2 ילדים בריאים מהריונות תקינים קודמים. בנתיים נצפה שק ודופק ונשלחתי לבדיקות דם ושתן. אתמול והיום אני מרגישה מעין פעילות רחמית (כמו כאבי מחזור קלים לא חזקים) ושמתי לב שלעיתים בניגוב שתן ההפרשה אינה שקופה (גוון ורוד/חום בהיר מאוד אבל לא שקוף). עכשיו חזרו הבדיקות שתן שמראות על blood trace 0.03. יתר הבדיקות נראות תקינות. הרופא אינו זמין ואשמח לדעת האם הדבר חריג ועלי לגשת למיון או משהו או שאפשר להמתין עד לשבוע הבא.. הרבה תודה

09/12/2016 | 18:00 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום, הפרשה חומה לרוב הינה למעשה דם ישן. באם יש כאבים ודימום ניתן לגשת לבדיקה במוקד להערכה.

מנהלי פורום הריון ולידה