ריח שתן מרפת במהלך הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/12/2016 | 16:48 | מאת: ש

שלום דוקטור, אני בתחילת הריון (מטיפולים) התחלתי לעבוד ממש בסמוך לרפת, לפעמים יש ריח ממש חזק האם זה מסוכן? אני חוששת מגזים ומחיידקים תודה

04/12/2016 | 21:42 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

לא סביר כי ביקור ברפת ישפיע על ההריון. במדיה ונכנסת יש להקפיד על הגיינה נכונה. להקפיד על שטיפת ידיים נאותה ואם צריך אז שימוש בכפפות. אם הריח מפריע תוכלי להשתמש במסיכה. הריח כשלעצמו לא יעשה נזק.

05/12/2016 | 08:11 | מאת: ש

ולא לביקור ברפת. האם להיות בסביבת הגזים הללו באופן יום יומי לשעות זה מסוכן? תודה רבה על המענה!

מנהלי פורום הריון ולידה