כאבי בטן של תינוק יונק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/11/2016 | 16:37 | מאת: לימור

שלום רב, ילדי בן חודש בהנקה מלאה, סובל מכאבי בטן לאורך כל שעות היום מגיל שבועיים אשר מתעצמים בשעות אחה"צ והערב. שמתי לב כי בעת שיונק ישירות מהשד הבטן חזקים יותר והוא מיד מתחיל לבכות ולא מצליח לסיים לאכול אציין כי כאבי הבטן מורגשים ואף נשמעים מה שאינו קורה לו כאשר יונק מבקבוק ( חלב אם ששאבתי).האם יכול חהיות מצב בו כאבי בטן מתעצמים כאשר יונק ישירות מהשד?

21/11/2016 | 23:10 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

אנא פני לפורום הרלוונטי לקבלת יעוץ ע"י רופא ילדים. פורום זה הינו בהקשר להריון ולידה.

מנהלי פורום הריון ולידה