קרע דרגה 3 א לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/11/2016 | 15:31 | מאת: אנה

שלום, אני כחודש אחרי הלידה ועם קרעים של דרגה שלישית . הייתי לפני כמה ימים באולטרסאונד באיכילוב ואמרו לי שהמצב שלי תקין והכל בסדר אתמול והיום התחיל לי דימום מסיבי ואני מחליפה פדים כל חצי שעה בערך.. חשבתי בהתחלה שזה מחזור אבל אני מרגישה שזה כבר לא זה אלא משהו לא רגיל.. האם זה מסוכן? או שזה טבעי?

21/11/2016 | 23:08 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

דימום לדני חודש לאחר לידה לא סביר שקשור לקרע דרגה 3 שחווית. אכן יתכן כבר וסת אם אינך מניקה כלל למרות שלא מתאים לתיאורך של דימום 'מאסיבי'. דימום כה משמעותי לפי תיאורך תמיד דורש בדיקה. אמליץ כי תגשי להבדק ע"י רופא נשים. בהצלחה. בברכה, ד"ר בורשטין עירד, חטיבת נשים ויולדות מרכז רפואי אסף הרופא

מנהלי פורום הריון ולידה