ירידת מים .......................................

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/11/2016 | 12:18 | מאת: דנה

ד"ר שלום, אני בשבוע 35. שבוע שעבר הייתה לי רטיבות בתחתונים והתחתונית הייתה ספוגה במים. הלכתי לבדיקה אצל הרופא והוא אמר שאין פתיחה והכל סגור ותקין. היום שוב המקרה חזר על עצמו והתחתונית החדשה הייתה שוב ספוגה במים וגם התחתונים. חשוב לציין שאין ריח של שתן. ואין צבע של הפרשות. התחתונית לבנה. מה עושים? זה טבעי? אולי זה התחלה של ירידת מים ?

20/11/2016 | 12:42 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום, בכל מקרה חשד לירידת מים יש לפנות לבדיקה בהקדם ולא משנה שנבדקת בשל כך שבוע לפני. בברכה, ד"ר בורשטין עירד, חטיבת נשים ויולדות מרכז רפואי אסף הרופא

מנהלי פורום הריון ולידה