חשיפה לדקונקס במהלך שבוע 8 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2016 | 10:47 | מאת: שירן

שלום רב, אני עובדת מעבדה ונחשפתי לחומר החיטוי דקונקס במהלך עבודתי למשך שעתיים במשך יומיים. הייתי לבושה היטב כולל מסכה (שאינה כימית). בדיעבד הסתבר לי שיתכן שאסור להחשף לחומר זה במהלך ההריון. אני בסוף שבוע 8. רציתי לדעת האם הדבר נכון? במידה וכן מה אני נדרשת לשעות? בשיטוט באתר החברה גיליתי כי החומרים הפעילים בתכשיר הינם 100 g deconex® 50 FF contain: 12 g ethanedial 0.5 g pentanedial 7.5 g didecyldimethylammonium chloride תודה

07/11/2016 | 14:40 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

בכל שאלת חשיפה לחומרים כאלה ואחרים את יכולה להיוועץ באחד המכונים הטרטולוגים: 1. הקו הפתוח בבית החולים אסף הרופא – הקו פעיל בין השעות שמונה בבוקר לשתיים בצהריים וזמין בטלפון מספר 08-9779309. 2. המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי הפועל מטעם משרד הבריאות – הקו פעיל בין הימים ראשון לחמישי בטלפון מספר 02-5082825 בין השעות תשע בבוקר לשלוש אחר הצהריים. בכל מקרה נשמע שהתמגנת היטב עם חשיפה קצרת מועד. לבירור לגבי החומר הספציפי ניתן להתקשר למספרים הרשומים לעיל.

מנהלי פורום הריון ולידה