כאבים במפשעות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/11/2016 | 20:41 | מאת: שירי

אני בשבוע 31+4 ויש לי כאבים במפשעות בעיקר כשאני הולכת או קמה ממצב ישיבה לעמידה. האם זה דורש בדיקה? או שזה הגיוני בגלל המשקל שאני סוחבת..? תודה רבה

04/11/2016 | 10:39 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

הי. את מתארת כאבים הנגרמים ממתיחת הרצועות העגולות של הרחם, או ממקור המפרק הקדמי של האגן (סימפיזיוליזיס) - שתיהן סיבות יחסית שכיחות לכאבים בהריון ואינם מסכנים אותך או את ההריון. לעומת זאת באם יש תסמינים נוספים, חום, או כאבים באים והולכים בתדירות ועוצמה מתגברים יש לגשת לבדיקת רופא, וכנ"ל בכל מקרה ספק. בברכה, דר' בורשטין עירד, חטיבת נשים ויולדות מרכז רפואי אסף הרופא.

04/11/2016 | 11:48 | מאת: שירי

מנהלי פורום הריון ולידה