בדיקת cmv

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/10/2016 | 17:56 | מאת: א

שלום רב, הנני בהריון שבוע 6 1 עשיתי לפני שבוע בדיקות cmv ולהלן התוצאות: CMV igm שלילי CMV igg חיובי גבולי CMV avidity לא ניתן לחישוב CMV igg )add vidas) קטן מ4 יש לציין שלפני חודשיים וחצי כשעשיתי את הבדיקה גם כן, גם ה igg וגם ה igm היו שליליים מה תוצאות הבדיקות אומרות ומה עליי לעשות? תודה רבה,

28/10/2016 | 22:51 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום. תוצאה של IgM שלילי עם IgG חיובי מרמזת על הדבקה ישנה, אך זה פחות מתאים לבדיקה לפני חודשיים בה הכל היה שלילי. אמליץ כי תבצעי את הבדיקה שוב בימים הקרובים לפני שמרחיבים בירור. עברי עם הרופא שלך על התוצאות במחשב ועל הדינמיקה לאורך הבדיקות ובהתאם יוחלט אם יש סיבה כלל להמשך בירור. בהצלחה, ד"ר בורשטין עירד חטיבת נשים ויולדות מרכז רפואי אסף הרופא.

מנהלי פורום הריון ולידה