עליה גבוהה בערכי בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/10/2016 | 15:47 | מאת: שואלת

שלום וברכה, אני בשבוע 5 ו- 3 ימים לאחר טיפול בגונאל ואוביטרל. אתמול היה לי מעט דימום שפסק. באולטרה סאונד היום נצפה שק תקין. בדיקת הדם הראתה עליה גבוהה מאוד בבטא, האם זה בעייתי? ערכי הבטא: 18/10 - 386 20/10 - 981 היום - 26/10 - 12854 תודה מראש...

28/10/2016 | 22:38 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום. עקרונית בתחילת הריון מדברים על קצב הכפלה כל יומיים לכאורה, אבל במציאות יש טווח מאוד רחב של ''נורמה", כולל עליה נמוכה או מוגברת אשר נחשבת תקינה. הייתי ממליץ לך לבצע סונר בעוד מספר ימים להדגמת דופק, אם הכל תקין מפסיקים לעקוב אחר ערכי הביטא. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה