שלבקת בהריון שליש שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/10/2016 | 15:23 | מאת: אסתר

הרופא אבחן לי סוג של הרפס שיוצא בהריון ולאוו דווקא רק שאז מערכת החיסון מוחלשת הוא אבחן לפי כאבים בצלעות העליונות ופצעונים קטנים ונתן לי זובירקס בכמות של 800*5 40000 ביום האם זה בסדר ? זה מקובל ? זה הטיפול היחיד? הרופא בעצמו לא היה שלם עם זה ואני מודאגת

20/10/2016 | 18:14 | מאת: אסתר

שכחתי לשאול מה לעשות עם הכאבים האיומים שלא פוסקים לרגע ומקרינים לי גם לגב

24/10/2016 | 22:32 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום. מבחינת מינון 800 מ"ג × 5 פעמים ביום הינו אכן המינון. נגד כאבים אקמול או אופטלגין. לא כתבת איזה שבוע את ובאם בעבר היה לך אבעבועות רוח (גם בתור ילדה). עם מידע זה עלייך לעמוד מול רופא נשים מטפל. אם היה בעבר אבעבועות רוח והתסמינים הינם רק הפריחה הכואבת ומגרדת, לא סביר סיבוכים נוספים. במקרה חום או קוצר נשימה - לפנות לבדיקה.

מנהלי פורום הריון ולידה