חלבון עוברי - בדיקת תוצאות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/10/2016 | 14:33 | מאת: שיר

שלום, אני בת 37 היריון שני. לאחר תוצאות השקיפות העורפית ובשקלול הגיל התוצאות יצאו 1:95. שבוע הבא יש לי בדיקת מי שפיר. הסקירה המוקדמת הייתה מצוינת. היום ביצעתי בדיקת דם של חלבון עוברי והתקשרו קודם מהמרפאה ולא הספקתי לענות ואני חוששת שהבדיקה לא טובה. אין לי דרך להשיגם עד מחר בגלל החג. האם התוצאות רלוונטיות מאחר ובכל מקרה יש לי מי שפיר ? יש לי ממה לדאוג או שהם בכל מקרה מתקשרים על תוצאה שנמוכה מ 1:386 שנחשבת לא תקינה. ? אשמח להתייחסותכם

24/10/2016 | 23:07 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

באם את מבצעת דיקור, זוהי הבדיקה המשמעותית אשר נותנת אבחנה בניגוד לבדיקות הדם אשר מצביעות על סיכון סטטיסטי.

מנהלי פורום הריון ולידה