העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/10/2016 | 20:04 | מאת: מ

שלום. ביצעתי היום בדיקת העמסת סוכר 100 (ב 50 יצאה תוצאה גבולית של 140). התוצאות יצאו 2 ראשונות בסדר, שלישית מעט גבוהה מהנורמה ורביעית נמוכה מאוד, ובאמת הרגשתי ממש רע בסוף הבדיקה: 82 178 158 והאחרונה 34 אשמח לדעת מה אומרות התוצאות? מה משמעות התוצאה הנמוכה בסוף והאם החריגה בבדיקה השלישית משמעותית? תודה.

18/10/2016 | 20:16 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

בנוכחות ערך פתולוגי יחיד מוגבר ואחרון מאוד נמוך אמליץ על ביצוע מעקב ערכי סוכר 4 פעמים ביום לכשבוע (בבוקר בצום ושעה לאחר ארוחת בוקר צהריים וערב) ובאם יש חריגות להתייחס לכך כסכרת הריון. יש לפנות עם התוצאה לרופא המטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה