עורק טבורי בודד - שאלה על השראת לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/10/2016 | 11:31 | מאת: nini

אני שבוע 39+2 SUA עושה פעמיים בשבוע מוניטור וBPP שעד כה היו תקינים, זרימות תקינות מלפני שבוע בעורק טבורי ולמח... האם אפשרי לחכות לשבוע 40 ואז לבצע זירוז ? או שכבר בשבוע 39 כדאי?

11/10/2016 | 14:41 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

גישות שונות למחלקות שונות. יש הממליצים ילוד מוקדם ויש אשר ממליצים לעקוב בלבד עם ניטור וסונר כל יומיים שלושה בשלב זה. אני מניח ששוחחת עם הרופא שלך על כך. באם שאר מעקב ההריון תקין, גודל העובר בנורמה, את חשה תנועות היטב והביקורות האחרונות היו תקינות, גשי לאחר החג לביקורת ושקילת ילוד. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה