מחזור והריון לחוצה מאד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/10/2016 | 19:47 | מאת: מיכל

ד"ר שלום אני לחוצה מאד מאד ואודה לתשובתך ,אני בת 37 לקראת סוף אפריל 2016 (אין לי תאריך מדוייק ) קיימתי יחסים לא מוגנים עם בחור , הוא לא גמר מאחר ואחרי מס' דקות עצרתי את זה כי לא הייתי מעוניינת . ב-15.5.16 קיבלתי מחזור שהיה נראה רגיל דימום של כ-5-6 ימים (המחזור הקדים לי ביומיים לרוב הוא 28 יום) . ב-28.5 קיימתי יחסים גם כן לא מוגנים עם מי שהפך להיות בעלי , לאחר מכן כבר לא קיבלתי וסת מאחר ונכנסתי להריון . אני חרדה מאד מאד מאחר וקראתי עכשיו על מישהי שהיתה בהריון וקיבלה מחזור כרגיל , האם יש איזשהו סיכוי שההריון חלילה מאותו בחור ראשון? אגב העובר לפי הבדיקות 5 ימים יותר גדול מהתאריך האחרון של קבלת הוסת 15.5.16 , אני עכשיו בחודש חמישי . בתודה מראש ...

10/10/2016 | 20:33 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום מיכל. אמליץ כי תיגשי לרופא המטפל שלך, עיברו יחד על כל הפרמטרים, כולל הצגת אולטרסאונד מהטרימסטר הראשון לצורך התיארוך הוודאי של ההריון ובכך לקבל תשובה הגיונית לשאלתך. לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות טרם שיחתכם. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה