פוסלן והריון
דיון מתוך פורום הריון ולידה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, אני בת 31 עם חשש לאוסטופורוזיס. יכול להיות שימליצו לי על טיפול בפוסלן והשאלה שלי האם ניתן לקחת תרופה זו לפני/במהלך הריון ואו הנקה?
לא, לא לוקחים פוסאלאן בהריון והנקה. בברכה, דר' יפת יובל, רופא נשים דיקור מי שפיר, סקירת מערכות עובר והריונות בסיכון גבוה המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר
גם אני סובלת מבעיה דומה. אל תתחילי עם הפוסלן כי אח"כ תצטרכי לחכות כחצי שנה כדי לנקות את הגוף מהשפעת הפוסלן. אין נסיון עם בני אדם אבל אצל עכברים יצאו וולדות עם פגמים בעמוד השדרה. כך נאמר לי בהתייעצות עם המכון הטרטולוגי ב"הדסה" ירושלים. היעוץ (טלפוני או בכתב) בחינם עם פרופ' אורנוי, שהוא מומחה מס 1 בארץ. הופניתי ע"י מס' רופאים אליו. תמצאי את הטלפון דרך חיפוש בגוגל. בהצלחה, ואת יכולה לפנות אלי באימייל אם יש לך שאלות נוספות. ואגב, כדאי שתקחי קלטרייט או תוסף סידן אחר בהקדם!!!