השפעת וסיכון נטילת דפלפט וזומיג בזמן הריון .

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/04/2005 | 13:09 | מאת: אחלאמי

אני בת 30 ,התברר שאני בהריון בשבוע 4 , אני לוקחת דפלפט ןזומיג עקב בעיית מיגרנה קשה , הבנתי שקיים סיכון רב בהריון בגלל נטילת הדפלפט , ולכן אני רוצה לפנות לועדה להפסקת ההריון .. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית בנושא

08/04/2005 | 23:56 | מאת: דר' יובל יפת

אני חושש שאת נמהרת מדי. פני למכון הטרטולוגי בירושלים בפקס עם מירב הפרטים, וקבלי מהם תשובה מפורטת לגבי הסיכונים. פקס: 026241328 בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון נשים, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה