רופא שינים ורנטגן דחוף!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/04/2005 | 22:27 | מאת: vered

שלום רב שבוע 29+5 נתקפתי בכאבי שינים עזים ועשיתי רנטגן וטיפול שורש מפני שזה היה חירום כמובן שהטיפול נעשה בהדרכת רןפא הנשים שלי שנתן אישור להשתמש ב:3%carbocaine without epinephrine calcum hydroxide dressing amoxycillin 500 mg for 10 days לאחר הטיפול לקחתי תילאנול חזק להרגעה אני ממש בלחץ מכל התרופות ואם הם עלולים לפגוע בעוברית ??? אשמח לתשובה האם מותר להשתמש בחומרים חיצונים שמרדימים את האזור? תודה רבה

08/04/2005 | 10:30 | מאת: דר' יובל יפת

כל מה שלקחת תקין לגמרי ללא כל בעיה עם ההריון. לגבי החומרים החיצוניים, למה את מתכוונת? בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד.

08/04/2005 | 18:50 | מאת: vered

תודה על התשובה ,אני מתכוונת לחומרים כמו אוראלגיל ומשחות ששמים כדי להרדים את האזור ,

מנהלי פורום הריון ולידה