גלולות והריון-דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/04/2005 | 19:48 | מאת: [email protected]

שלום דוקטור! לאחר לקיחה לא סדירה של גלולות אני חושבת שאולי נכנסתי להריון, אני כרגע בגלולה ה-6 , ואני חוששת שאם אני אכן בהריון לקיחת הגלולות עד לסיום החפיסה יכולה להזיק, האם יש חשש לכך? או להפסיק באמצע החבילה ולחכות למחזור? אני ממש דואגת שאולי אני מזיקה להריון.. תודה רבה רבה

07/04/2005 | 20:55 | מאת: דר' יובל יפת

בצעי בדיקת דם להריון.ביום ראשון בבוקר. ביום שנ יש תשובה. אם חיובית, הפסיקי הגלולות מיד, אם שלילית, זה סובל דחוי עד סוף החפיסה. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד.

מנהלי פורום הריון ולידה