אלרגיות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/03/2005 | 20:52 | מאת: בקי

שלום, אני בשבוע ה-30 ובשנתיים האחרונות סבלתי מאלרגיה בסביבות חודש מאי שמלווה בפריחה והתנפחות בכל הגוף, הייתי מקבלת זריקת סטראואידים ואחרי 24 שעות היתה נפתרת הבעיה. אני אמורה ללדת בסוף מאי במידה ותופיע האלרגיה מה עושים? יש לי עוד כמה שאלות בהזדמנות זו, האם, לאור השמועות, יש בעיה לקיים יחסי מין בשבועות האחרונים(אומרים שזה מזרז)? איזה סוג של עיסויים מותר לקבל ובאיזה שמנים? היום עשיתי בדיקת שתן ונמצא שיש לי חלבון בשתן (בפעם ה-1), כמו כן יש לי גם בצקות ולחץ הדם 130/70 האם יש סיבה לדאגה? תודה.

23/03/2005 | 23:43 | מאת: דר' יובל יפת

מותר לקבל זאריקת סטרואידים בהריון. מותר שיהיה חלבון בשתן ובצקות ולחץ דם 130/70, אבל השאלה מה הדינמיקה בזמן. עליך להיות במעקב, לא בלחץ...

מנהלי פורום הריון ולידה