התחלת הריון וממצא היפואקוגני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/11/2008 | 11:02 | מאת: מיכל

שלום, חברתי בהריון שלישי בשבוע 6+2 היום ביצעה אולט' ראשון נצפה עובר ודופק הכל תקין. פרט למשהו שהיה רשום לה ולא הבנו מהו : אזור היפו אקוגני היכול להתאים לאיזור דימום. במימדים צד שמאל 11#3 איזור מעל השק. מה פירוש ממצא זה???????? בתודה

10/11/2008 | 11:40 | מאת: דר' יובל יפת

זו הצטברות של דם ברחם, ליד שק ההריון. יש לפנות למבצע הבדיקה, או לרופא המטפל, לעיון בממצאים, ופרושם. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, מעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה