ווסת מוקדם ב 10 ימים ?!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/10/2008 | 21:11 | מאת: שירה

בס"ד שלום וברכה! אני בת 29 ווסת סדיר בממוצע כל 26 יום. אני אם לתאומים בני 4 (הריון טבעי) ותינוקת בת שנה וחצי. איני מונעת הריון ולא מושפעת משום הורמוניים סינטטיים. על אף היותי במצב רגוע ושגרתי בחיי, מחזור הווסת שלי הקדים ב 10 ימים. היו יחסי-מין בסמוך למועד הביוץ (היום ה 12 ו ה 13 ). האם ייתכן הריון למרות הדימום שנראה כמו ווסת? האם ייתכן שהיה מדובר בהריון לא תקין שנפל? מודאגת...

25/10/2008 | 00:10 | מאת: דר' יובל יפת

הריון על כל אפשרויותיו אפשרי בכל אשה בגיל הפריון, ללא קשר לסדירות הווסת. לכן ממלץ, בכל ספק, לבצע בדיקת הריון. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

05/06/2018 | 14:56 | מאת: למה המחזור שלי הקדים ב10 ימים??

היי אני בת 14 ולא מזמן סיימתי את המחזור החודשי שלי והיום ראיתי דם ואני ממש מפחדת כי המחזור שלי צריך להגיע רק עוד עשרה ימים ואני לא יודעת למה זה הקדים לי יש לי בחילות וכואבת לי הבטן למטה ואני מפחדת שזה לא מחזור

מנהלי פורום הריון ולידה