שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/10/2008 | 15:52 | מאת: גלי

שבת שלום ד"ר, ו.א ב-26.8. 1. רציתי לדעת מתי כדאי לגשת לרופא המטפל שלי לאולטראסאונד ראשון?באיזה שבוע? 2. אשמח גם לדעת אם גרמתי איזשהו נזק בכך שעד לפני שבוע לקחתי מס' פעמים כדור נגד אלרגיות מהדור השני ומרחתי ג'ל לכאבי גב? מודה על תגובתך, ושנה טובה!

04/10/2008 | 21:28 | מאת: דר' יובל יפת

לא נראה לי שגרמת נזק. לגבי מועד הביקור הראשון, זה תלוי ברקע הרפואי שלך. התיעצי עם רופאך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה