CMV בשבוע מתקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/03/2005 | 14:11 | מאת: טלי

מה המשמעות של הדבקות ראשונית ב-CMV בשבוע 31? האם יש בדיקות בהן ניתן לבדוק האם העובר נדבק? מה דרכי הפעולה במקרה זה?

23/03/2005 | 23:33 | מאת: דר' יובל יפת

בשבוע זה הסכון לעובר פחות מאשר בהריון צעיר, אך עדיין יש בעיה. איזה בדיקות דם עשית ומתי? בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

24/03/2005 | 08:45 | מאת: טלי

יש חשש שבני חלה ב-CMV בשבוע באחרון. (נתגלו אצל לימפוציטיים אטיפיים) לכן מיד הלכתי לבצע בדיקת נוגדנים ל-CMV. טרם קיבלתי תשובה אך רציתי לדעת מה עושים במקרה ונדבקתי. טלי

מנהלי פורום הריון ולידה