ערך הבטא ושבוע ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/05/2007 | 23:48 | מאת: מודאגת

מחזור אחרון ה18.3 לפי המחשבונים אני אמורה להיות בשבוע 7+2 אבל אתמול בבדיקת דופק ראשונה נצפה דופק אך עובר שתואם לגיל 6+2 מה שקצת מוזר כי בדיקת הבטא נערכה ב25/4 בה התקבל ערך של 3000 שתואם את שבוע חמישי.. האם יש סיבה לדאגה? האם זה אומר שיש האטה בקצב הגדילה של העובר משום שאם אכן צריך לספור שבוע פחות אז גובה הבטא לא הגיוני. הרופא אמר שזה בסדר אבל אני לא כ"כ שקטה אשמח לתגובתך

09/05/2007 | 00:39 | מאת: דר' יובל יפת

כל הנתונים שמסרת הם בגדר הנורמה, עליך להבין שהנורמה איננה נקודה אלא תחום בין ערכים. בברכה, ד"ר יפת יובל, מומחה ברפואת נשים ומיילדות. דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב וטיפול בהריונות בסיכון גבוה. רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, 0544564018. מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר.

מנהלי פורום הריון ולידה