סיבוכי הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/01/2007 | 19:22 | מאת: poli

שלום. אני בת 32 לפני כ שלוש שנים ילדתי בת בתי בניתוח קיסרי חירום עקף רעלת הריון ב שבוע 35 . ובלידה ראשונה זירוז לידה עקף עליעת לחץ דם בשבוע 37 ב שני הריונות לא היה חלבון בשתן ולא בצקת רק לחץ דם גבוה והקאות בהריון עם בתי היה עקבות של חלבון בשתן וזה יום לפני שבבדיקת אולטרוסונד עבדתי הכרה והתחילו פרקוסים וברדיקורדיה העברית .אני רוצה עוד הריון אבל מאוד פוחדת מה הסיכוי ש תיהיה רעלת הריון אם פעם אחד היה פרה אקלמפסיה ופעם שניה אקלמפסיה. מה הסיכוי שהריון ימשיך עד חודש 9 ולא הסתים לפני הזמן , אני פוחדת שעוד פעם יולד פג. תודה אני רצתי לדעת עם יש בדיקות נוספות חוץ מחלבון בשתן ? אולי בדיקה לקרישת הדם כי אין לי בעיה בתיפקודי כליות ולא מומים בשיליה כי אחרי לידת חירום עשו לי דביקות גנטיות mthfr-677c->t ותוצאה תקינה וprothrombin f2-g2310a ותוצאה תקינה . אני רוצה לציין שבהריון ראשון פרה אקלמפסיה עקף זה היה זירוז לידה, ובהריון שני עבוד הכרה ופירקוסים (אקלמפסיה) ובעקפות זה ניתוח קיסרי דחוף כי בזמן זה היתה ברדיקרדיה עוברית אלו בדיקות נוספות ישנם כידי למנוע עוד הריון עם רעלת הריון? -

02/02/2007 | 00:43 | מאת: דר' יובל יפת

עליך להפגש עם רופא נשים, ולהציג מידע מפורט אל ההריונות הקודמים, ולתכנן את ההריון הבא. איני יכול דרך האינטרנט לתת תשובה לשאלה כה מורכבת. בברכה, דר' יפת יובל, רופא נשים אולטרסאונד, סקירת מערכות העובר והריונות בסיכון גבוה המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב, 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה