סקירה מאוחרת מדדים ודאגות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/05/2024 | 15:57 | מאת: יהלי

שלום דר שבוע 21+5, ביצעתי היום סקירה מאוחרת. אני רואה במדדים של הדוח שכל האחוזונים והגילאים התואמים למדדים הם תואמי השבוע שלי ויותר פרט לשניים שנורא מטרידים אותי ואני אשמח לדעת מה משמעותם- HCAC שהוא אחוזון 5, 1.06 ממ וגם מדד שנקרא RAD שהוא מתאים לגיל הריון צעיר יותר 21+1 ולא 22, אחוזון 44.6. תודה.

08/05/2024 | 16:10 | מאת: יהלי

מוסיפה- אני מאןד מאוד רזה ועם מעי רגיז ובחילות נוראיות שלא פסקו מתחילת ההריון כך שחששתי כל הזמן שהעובר יהיה קטן מדי חלילה בגללי ובגלל התזונה הקלוקלת, יצא שהמשקל דוןקא אחוזון 94 (מתאים לשבוע 22 פלוס 6) בניגוד גמור למה שחשבתי שיקרה... למה זה? מעיד על סכרת חלילה? מודאגת נורא. תודה

היי יהלי, אנא פני לרופא נשים שלך עם תשובת הסקירה על מנת לוודא האם יש מקור לדאגה, בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה