קלקול קיבה בהיריון (שבוע 22)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/04/2024 | 07:23 | מאת: דנה

שלום, אני בשבוע 22, ומיום שבת אני סובלת משלשולים (כלומר 4 ימים). הייתי פעמיים במיון, נתנו לי נוזלים, כל הבדיקות יצאו תקינות לגמרי (גם, שתן, אולטראסאונד, מוניטור וצוואר רחם). מקפידה על תזונה שתסייע לזה לעבור. יש לציין שביום חמישי, כלומר 48 שעות לפני שזה התחיל, אכלתי בבית קפה סנדוויץ׳ עם אבוקדו וביצה קשה. רציתי לשאול, האם הגיוני שהסנדוויץ׳ ההוא גרם לכל זה, והאם יש סיכוי שנדבקתי בחיידק שיסכן חלילה את העובר, או שסתם מדובר בתסמינים לא נעימים שיחלפו. האם יש בדיקה נוספת שכדאי לעשות? תודה רבה

30/04/2024 | 07:46 | מאת: דנה

אציין שלא היו חום, בחילות או הקאות…

היי דנה, יכול להיות שהסנדביץ הוא זה שגרם לתחושה הזו. שמחה שהלכת למיון ועשו בדיקות מעבדה שהיו תקינות. בכל מקרה באם יש החמרה בתסמינים, עלית חום, קושי באכילה ושתיה, הפחתה בתנועות עובר, ממליצה לפנות לבדיקה רפואית חוזרת בהצלחה

30/04/2024 | 09:50 | מאת: דנה

תודה על המענה, השאלה שלי היא איך לשלול שנבדקתי בחיידק כמו ליסטריה למשל שעלול לפגוע בעובר…

מנהלי פורום הריון ולידה