הערכת משקל שבוע 32+6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/04/2024 | 21:15 | מאת: דניאלה

שלום, להלן תוצאות של הערכת המשקל שבוצעה בשבוע 32+6: BPD - 85.2ממ, OFD - 112.3ממ, HC - 314.9ממ, AC - 297.1ממ, HUMERUS - 54.1ממ, FEMUR - 60.7ממ, CEPHALIC INDEX - 0.76 , משקל - 2164 ג'. HUMERUS ו-FEMUR, נמוכים לשבוע ההריון. האם יש מקום לחשש או בטווח הסטייה? - תודה!

היי דניאלה, בהערכת נשקל מתייחסים למספר פרמטרים. אורך עצם הירך (פמור) היא הגורם הכי משתנה מכיוון שזה תלוי גם בגנטיקה של ההורים והמשפחה. ממליצה לפנות לרופא נשים מטפל לצורך הערכה מלאה וקבלת מידע נוסף בהצלחה

28/04/2024 | 08:54 | מאת: דניאלה

תודה רבה. לא היתה המלצה מיוחדת של הרופא ולאחר שפרסמתי את שאלתי ראיתי כי לגבי מידות הראש הן מתאימות לbpd - שבוע 34+2, ofd - לשבוע 38 +1, HC - 35+2. הרבה מעבר לנורמה.. גם לכך לא היתה התייחסות מיוחדת של הרופא, מפחדת שמשהו התפספס..

מנהלי פורום הריון ולידה