בטא עולה לאחר הפלה ספונטנית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/04/2024 | 19:21 | מאת: מור

שלום ד"ר, אני מטופלת IVF וביצעו לי החזרה של עובר אחד. בדיקת בטא יצאה חיובית ועלתה שוב בבדיקה חוזרת, התחלתי להרגיש תסמיני הריון של בחילות, חוש ריח מחודד מאוד ועוד. בשבוע 6 חוויתי דימומים כבדים, כאבי בטן (בטרם בדיקת דופק) ועברתי הפלה טבעית. בבדיקת אולטראסאונד של הרופא, הרחם היה נקי. הבטא גם התחילה לרדת ממספרים של מאות לאזור ה 50. משם הייתה עלייה קטנה ובפעם לאחר מכן הייתה עלייה ל 80 (מדובר בשמונה ימים לאחר ההפלה). אשמח לדעת האם הגיוני שהבטא עולה ומה את ממליצה שכדאי לעשות? תודה רבה וחג שמח

היי מור, המצב אותו את מתארת יכול להיות מתאים לזה שנותרה שארית של הריון בתוך הרחם לאחר ההפלה. ממליצה לפנות לבדיקת US בהקדם והחלטה על המשך ניהול בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה