ורמיס פתוח לאחר סקירה מאוחרת תקינה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/04/2024 | 14:20 | מאת: לא ידוע

עשיתי סקירה מאוחרת בשבוע 23 נצפה ורמיס וציסטרנה מגנה תקין לחלוטין . עקב חשד לירידת מים התאשפזתי בשבוע 34 נעשו לי כמה בדיקות ושלחו אותי לבצע סקירה מכוונת למוח . שם נצפה ורמיס פתוח + ציסטרנה מגנה 13 מ"מ איך זה הגיוני שבשבוע 22 לפי הבנתי הורמיס צריך סופית להיסגר ונפצה שהוא פתוח ? האם יש תקווה ? אני לא יודעת למי לפנות מחכה בנתיים לתשובות תורים ל Mri

היי לך, עם התקדמות ההריון המוח מתפתח והעובר גדל כך שלעיתים ניתן לראות דברים אחרת ממה שנצפה בשבועות צעירים יותר. אני ממליצה להמתין לתשובת MRI ואז לפנות לרופא נשיםמטפל לקבלת מידע נוסף בהצלחה

27/04/2024 | 08:55 | מאת: תודה על המענה

הוא דיבר על כך שייתכן ורמיס הפוך מה זה אומר בדיוק ? והאם זה משהו נפוץ ? כי אני מנסה לקרוא על זה ולא מוצאת מידע

מנהלי פורום הריון ולידה