חולשה ועייפות שבוע 14+4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/04/2024 | 19:56 | מאת: הדס

הריון תאומים זהים ( ספונטני) שבוע 14+4 עדיין מרגישה חולשה רצינית ועייפות פעם פעמיים במהלך היום. לפעמים אחרי אוכל ולפעמים ללא קשר. חולשה רצינית שממש חייבת לשכב. האם הגיוני בשבוע כזה עדיין להרגיש חולשה ועייפות? האם קשור לכך שמדובר בתאומים ולא בעובר יחיד?

היי הדס, נשים שונות מגיבות שונה להריונות מבחינת עייפות ותפקוד יומיומי. במידה והדבר מקשה עליך מאד ממליצה לפנות לבדיקת רופא נשים והשלמת בדיקות מעבדה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה