אלכוג׳ל בהריון שבוע 33

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/04/2024 | 03:51 | מאת: קרן

שלום ד״ר, 2 שאלות: האם ילד שחלה במחלת הנשיקה או cmv יכול להדביק אחרי חצי שנה? קראתי שנשיקה כן אין הרבה מידע ברשת שאלה 2- בגלל שנחשפתי לאחיין שלי שחלה לפני כמה חודשים במחלת הנשיקה יצא לי למרוח על כפות ידיי אלכוג׳ל שהבנתי שבטוח בהריון אבל אז בלי כוונה וגם פעמיים מרחתי גם על הידיים עצמן כמעט מחצית מגובה המרפק ( הרגל ממריחת קרם ידיים שאני עולה קצת מהכפות לידיים עצמן) האם חלילה גרמתי נזק והאם חודר שליה? כי כאמור זה לא רק בכפות אלא גם בידיים כמובן שלא אעשה זאת יותר מה שכן זה עשה לי גירוי ואדמומיות ומרחתי קרם מתאים להריון מרגישה תנועות אשמח לתגובה🙏 תודה ד״ר

היי קרן, בכל הנוגע לחשיפה לחומרים בהריון אנא פני להריופון בטלפון 089779309, בנוגע לCMV- לא ציינת אם יש לך חשיפת עבר או לא. אנא פני לרופא מנשים מטפל לקבלת הנחיות נוספות בהצלחה

25/04/2024 | 18:39 | מאת: קרן

שלום ד״ר ענת, לא נדבקתי ב cmv לכן אני סופר נשמרת ושוטפת הרבה ידיים אחרי מגע עם פעוטות או ילדים לכן השתמשתי גם באלכוגל לצערי המרכז הריופון סגור האם עליי לדאוג? בעיקרון בעבר שאלתי על אלכוג׳ל ואמרו לי שזה בסדר בהריון השאלה אם לדאוג אם קצת חרגתי מהכפות לידיים עצמן ( ממש לא הרבה, מרחק אגודל) זה מצריך בדיקה במיון או שזה שווה לכפות ידיים? 🙏 תודה

26/04/2024 | 00:22 | מאת: יהלי

מה ההבדל בין המרפק ליד? את סתם נכנסת לסרטים. אם אלכוג'ל מותר בהריון אז הוא מותר בהריון. אני מחטאת מאה פעמים ביום ידיים.

מנהלי פורום הריון ולידה