בטא של ירד אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/04/2024 | 19:11 | מאת: עדי

שלום דוקטור עשיתי שלוש בדיקות בטא הראשונה יצאה 49 השניה 149 השלישית 630 בזמן שהיתה צריכה להיות כבר הכפלה של 1200 הייתי בהדסה עין כרם אמרו שזו הריון שלא מתפתח וראו שק הריון בתוך הרחם מתאים לשבןע שהייתי אמרו להיות חמש +ארבע ביום שישי האחרון החל דימום כמו מחזור היום נבדקתי שוב בבדיקת בטא ויצא שהבטא לא ירד למרות הדימום יצא שוב 630 מה יש לעשות האם זו סיבה לדאגה ?

היי עדי, נשמע שיש צורך בהמשך מעקב ביטא, אולם יש חשיבות לבצע בדיקת אולטראסאונד, אנא גשי לבדיקה גניקולוגית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה