ביוץ ביום ה17 - נחשב ביוץ מאוחר? ומתי לעשות בדיקת הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/04/2024 | 17:14 | מאת: ד

היי, לאחר מעכב של כ5 חודשים של טמפ׳ השחר+מקלוני שתן לביוץ אני למדה כי הביוץ שלי מתרחש באופן קבוע סביב היום ה17/18 (ביום ה16 התוצאה חיובית לסטיקים) למחזור שאורכו 26-27 ימים. האם זה נחשב ביוץ מאוחר? ומתי כדאי לעשות בדיקת הריון בהתחשב בשאלה.

היי לך, בהנחה והמחזור שלך סדיר, אז את צריכה לעשות את בדיקת ההריון עם העיכוב במחזור. מועד הביוץ מלמד אותך בעצם מתי יש לקיים יחסי מין על מנת להגדיל את הסיכוי להריון בהצלחה

24/04/2024 | 11:25 | מאת: ד

היי תודה על התשובה, אך האם זה אמר שהביוץ הוא מאוחר? כייון שהוא לא ביום ה14. והאם התוצאה יכולה להיות חיובית רק אחרי זמן מה מהביוץ? כי המחזור יחסית קצר (26 יום) והביוץ יחסית מאוחר.. לכן אני רוצה לוודא. תודה וחג שמח

מנהלי פורום הריון ולידה