תוספת ויטמינים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/04/2024 | 09:10 | מאת: רויטל

שלום, אני בהריון בשבוע 9 ואני לוקחת פאנטל ששם יש חומצה פולית 400 מ״ג (בנוסף לכל הוימינים האחרים) בנוסף הומלץ לי להוסיף אומגה 3 , קניתי כדורים של חברה שיש בהם חומצה פולית 400 מ״ג ביחד עם האומגה. סה״כ יוצא שאני לוקחת 800 חומצה פולית כשההמלצה היא 400 מ״ג . אז קניתי חברה אחרת של אומגה 3 ושם יש ויטמין D3 400 יחב״ל. וגם בפרנטל יש 400 יחב״ל ויטמין D3. ופה יוצא שאני לוקחת 800 יחב״ל ויטמין די 3. איזה שילוב הכי מתאים להריון? אשמח להסבר תודה

היי רויטל, בנוגע לחשיפה לחומרים בהריון ממליצה לפםנות להריופון בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה