בריחת שתן או דליפת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/04/2024 | 21:01 | מאת: מירי

שלום לפני כמה ימים בשבוע 14+3 הרגשתי שיוצא לי פיפי אחרי שעשיתי אפצי שנזל לי על הרגליים חשב יש זה םיפי כי לא ידעתי שזה יכןל להיות משהו אחר. ועכשיו קראתי שזה יכול להיות דליפת מי שפיר במוקד האחיות לא נתנו לי הפניה למיון אמרה שכבר עברו חמישה ימים ולהמשיך לעקוב. הבדיקה הבאה שלי רק עוד שבועיים ואני לא יןדעת מה לעשות יכול להיות שזה דליפת מי שפיר בשבוע כזה מוקדם? ומה אפשר לעשות כי קראתי שאין כמעט מי שפיר אז אם זה דליפה כבר יצאו כל המים בטח

היי מירי, במידה ויש ירידת מים בשבוע שלך אין מה לעשות מבחינת פרוגנוזה ומדובר בהפלה בלתי נמנעת.... אנא פני לבדיקה רפואית לצורך הערכה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה