כאבי מחזור וגב תחתון רצועה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/04/2024 | 20:52 | מאת: הדס

שלום ד״ר, בהריון שבוע 32 הייתי במיון בשל כאבי מחזור כמה שעות וגם גב תחתון שלא עוברים וסטטים ומדי פעם הכאבים מתחזקים מאוד ונרגעים אבל יש לי כאב סטטי שלא עובר אין צירים בבדיקה הכל תקין אבל חשד לשילית פתח ( לא יודעת מה זה אומר הביאו לי משכך כאבים אבל זה לא השפיע עליי אני כבר בבית מ 8 בבוקר ועכשיו כבר 20 בערב אם אותם כאבים אולי עלו מעט הכאבים אני לא יודעת אם לעלות למיון כאבים שכאלו הם שכיחים בהריון? כאמור נכנסתי לחודש שמיני ואני לא יודעת האם זה בשל התרחבות הרחם כי צירים לא ראו אצלי מצד שני, הכאבים מציקים לי מאוד עד כדי כך שאני לא קמה מהמיטה וגם בגב אין הפרשות מוזרות ותופעות אחרות האם לחכות למיון קהילתי מחר או שעדיף לעלות למיון בבי״ח ? אני מתלבטת מה יעשו לי שם חוץ מלתת לי משכך דרך הוריד שגם ככה לא עזר לי בבוקר תודה 🙏

היי הדס, במידה והכאבים לא בשיפור ממליצה לפנות לבדיקה רפואית, בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה