קיצור צוואר הרחם- שמירת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/04/2024 | 19:34 | מאת: דליה

היי. בהריון ראשון (לאחר שנים של טיפולים) שבוע 24 גילו קיצור צוואר הרחם (18 ) בצורת משפך ורך. נכנסתי לשמירת הריון. אבקש לדעת מה זה אומר בפועל. האם צריכה לשכב כל היום? האם אפשר לשבת קצת? האם אפשר לצאת מהבית (גרה בקומה שנייה ללא מעלית)

היי דליה, מומלץ לא לבצע פעילות גופנית מאומצת - אין המלצה לשכיבה כל היום, ניתן לשבת ואף לרדת מדרגות שאת רגילה אליהן. בכל מקרה של לחצים אולם יש לפנות במיידי לבדיקה רפואית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה