יכול להיות שאני בהריון או שסתם נמצא בראש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/04/2024 | 18:55 | מאת: שילה

היי ד״ר, לפני כ5 יום סיימתי מחזור שהיה רק במשך שלושה ימים ופסק כאילו לא היה… ביום הראשון לפני שקיבלתי כמה שעות ספורות חשתי כאבים אך חלפו ורוב המחזור שלי היה בלי שום כאב, הדימום לא היה כמו שהוא אמור להיות בדרך כלל (משך המחזור שלי בדרך כלל הוא 5/6 יום), כרגע אני חשה עייפות מוגברת, חלשה ותשושה, יש לי בחילות וסחרחורות וכאבים באמצע החזה בכל פעם שאני שוכבת על הצד של הגוף.. בחילות כבר בלתי נסבלות, כל הזמן רוצה מתוק והבטן שלי נפוחה והחזה כבר לא נסבל קשה לי לישון או להישען על הצד של הגוף ובנוסף גלי חום… אשמח לקבל את החוות דעתך בנוגע לעיניין. תודה רבה!

18/04/2024 | 02:06 | מאת: שילה

אוסיף גם שאני מקבלת כל 19/20 יום

היי שילה, כדי לדעת אם את בהריון או לא ניתן לעשות תבחין הריון בשתן או בדם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה