כאבים מתחת לחזה בצד ימין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/04/2024 | 21:31 | מאת: ב

שלום ד"ר, אני בת 32, בריאה בד"כ, בהריון שלישי שבוע 29, וכבר מעל חודש סובלת מכאבים דמויי דקירה/שריפה (לא צרבת), מתחת לחזה בצד ימין. הכאב הוא גם בעת מגע וגם ללא מגע כלל. זה מפריע לי ברמה שאני מתעוררת מהכאבים לפעמים בלילה. לפעמים הכאבים מופיעים גם בצד שמאל ולעיתים גם בגב מאחורה. בהתחלה ייחסתי את זה לעובדה שהייתי חולה לפני חודש בווירוס ממושך של שיעול, וחשבתי שאולי בגלל השיעול נתפס לי שריר אבל זה לא עובר ואני רק מרגישה החמרה. רופא הנשים טוען שזה בגלל שהרחם והעובר גדלים וזה רק יילך ויחמיר ואין מה לעשות עם זה, אבל אני לא רגועה ותוהה אם יש בכל זאת איזשהי בדיקה שאוכל לעשות שאדע שאין שם שום דבר מעבר. מציינת שבדיקות דם, שתן, ובדיקות הסקר תקינות. אשמח לחוות דעתך. תודה וחג שמח!

היי לך, מבחינת גניקולוגית לפי המידע שמספרת ההריון הינו תקין, אולם התלונות שלך הן תלונות שיש לפנות איתן לרופא המשפחה, על כן ממליצה לפנות לבדיקה ובירור בהתאם להמלצתו בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה