מי שפיר ובית פרטי סכנה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2024 | 02:54 | מאת: טל

שלום דר ביצעתי אתמול מי שפיר אני מתגוררת בבית פרטי ונאלצתי לעלות/לרדת במדרגות כדי להגיע לחדר/מטבח/מקלחת וכו'. כמובן שלאט ומעט ככל האפשר, אבל בכל זאת יצא לי לעלות ולרדת מספר פעמים גרמי מדרגות בשני הימים. למעט זאת נחתי. אני בחרדה נוראית שמא זה היה מסוכן או עשיתי נזק, האם כך? איך אפשר לדעת? תודה.

שלום טל, אין הנחיה לשכיבה מוחלטת לאחר דיקור מי שפיר. ההמלצה היא להימנע מפעילות גופנית ומאמצים. בהנחה שעלית לאט לאט ואת מרגישה טוב, אין מניעה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה