כאבי ראש תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/04/2024 | 22:08 | מאת: שואלת

שבוע 6+3, כבר למעלה משבוע סובלת מכאבי ראש חזקים, אקמול עוזר ל4 שע' אבל הבנתי שלא כדאי לקחת הרבה. זה נורמלי? ממה יכול להיות? הריונות קודמים לא סבלתי מזה. (אציין כי לוקחת 2 דופסטון ליום לתמיכה, ובהריונות קודמים היה לי לחץ דם נמוך) תודה

שלום לך, כאב ראש בתחילת ההריון הוא תופעה מוכרת ולרוב נובע מהפרוגסטרון הגבוה. בנוסף לפרוגסטרון של ההריון את נוטלת גם תמיכה של דופסטון שגם הוא יכול לגרום לכאבי ראש. ממליצה לך להתייעץ עם רופא.ה הנשים שלך לגבי המשך נטילת דופסטון. בנוסף ניתן להתייעץ עם המכון הטרטולוגי בנוגע למינונים אפשריים של אקמול בתחילת הריון- מרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה