רוטב סויה עם אלכוהול בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/03/2024 | 19:25 | מאת: מיכל

אני חודש שלישי ורק היום בבוקר קראתי במקרה שיש אלכוהול ברוטב סויה . ובאמת יש שם אלכוהול אחרי שבדקתי, ואכלתי הרבה רוטב במהלך ההריון עד עכשיו לא יודעת כמה אבל לפחות מספר פעמים לפעמים גם כשהוא לא מבושל גרמתי נזק לעובר? לא ידעתי שיש שם אלכוהול

שלום מיכל בכל שאלה בנוגע לחשיפה לחומרים בהריון ולאפשרות של פגיעה בעובר, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה