הריון ודימום השתרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/03/2024 | 08:22 | מאת: רוני

היי אשמח לעזרתכם, בת 24 מחזור סדיר כל 28 יום מנסה להיכנס להריון 7 חודשים. ביום שהייתי צריכה לקבל מחזור הגיע רק דימום מועט ודליל רק בניגוב וצבעו כהה במיוחד (סליחה על הפירוט) יש לציין כי יומיים לפני מחזור אני סובלת כאבי תופת והפעם אין כאבים בכלל… ולעולם אין לי דימום מועט וכהה , עשיתי היום בדיקת הריון (יום אחרי האיחור) ויצא שלילי,בכל זאת יש סיכוי להריון ? יכול להיות שהבדיקה נעשתה מוקדם מידי?

שלום רוני, בהנחה שהמחזורים סדירים ואכן יש דימום ווסתי, הסבירות לכך היא נמוכה. באם לא עברו שבועיים מהביוץ, ניתן לחזור על בדיקת הריון ביתית בעוד מספר ימים שוב. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה