נסיון להכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2024 | 18:06 | מאת: צילה

שלום וברכה, יש לי שאלה ארוכה... בערך בתאריך 17.02 קיבלתי מחזור עדיין בעודי מניקה (המחזור השני שקיבלתי בהנקה) סביב ה- 03.03 בדיקת ביוץ חיוביות (מציינת שהייתי אז עם דלקת חריפה בשד)קיימנו יחסים סביב ימי הביוץ, שבוע אח"כ בדיוק, -10.03 היה כמין כתם קטן של דם ואחריו כמה שעות הפרשות חומות בניגוב, למחרת שוב אותו דבר ואז כלום... בדיקת הריון שלילית ב26.03, יש לציין שיומיים לפני ההכתמה הורדתי דרסטית את כמות ההנקה ויומים אח"כ הפסקתי לגמרי, אין לי תור לרופאה עד סוף שבוע הבא, ולכן מעוניינת לדעת קודם כל האם יכול להיות שזה מסמן על בעיה ועלי ללכת להיבדק בדחיפות? יכול להיות שהדלקת השפיעה על בדיקת הביוץ ולכן כל החישוב שלי מוטעה? או שבדקתי מוקדם מידי?

שלום לך, לא רשמת כמה זמן את אחרי לידה אבל אם אכן היה אז ייתכן שמדובר בווסת. בכל מקרה אם יש אירועים חוזרים של דימומים מומלץ לגשת להיבדק. לגבי דלקת בשד - פחות סביר שהשפיעה על בדיקות הביוץ אך תמיד ניתן לקרוא את ההוראות של הערכה בה השתמשת ולראות שם מה משפיע על תוצאות הבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה