כניסה להריון- שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2024 | 15:18 | מאת: רותי

אנחנו מנסים מעל 7 חודשים להכנס להריון (26) הרופאים לא בטוחים האם יש לי שחלות פוליציסטיות והרופא שלח אותי לניסיון להרות במשך 3 חודשים ללא התערבות. החודשים עברו ולצערי עוד לא נקלטתי. קיבלתי מרשם לפרוגסטרון ולאחר מכן לקחת לטרוזול. אני מאוד חוששת וגם לא בדיוק הבנתי מתי צריך לשכב לאחר מכן (מתי הביוץ וכדומה) .. אשמח לעזרה… אציין שהייתי על גלולות במשך 4-5 שנים. הפסקתי לפני 8 חודשים.

שלום רותי, בדכ נוטלים לטרזול בתחילת המחזור(מיום 2 למשך 5 ימים) ואז עוקבים אחר הביוץ באמצעות מעקב זקיקים או בדיקות דם ובהתאם מתזמנים את קיום היחסים. אם לא הבנת מהרופא/ה שלך ממליצה לפנות אליו/ה ולקבל הנחיות מדויקות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה