בדיקת פאפס חיובית - המשך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2024 | 23:23 | מאת: שירה

ד״ר שירה, תודה על התגובה המהירה. אני בשבוע 8 ו- 4 ימים. איך אוכל לדעת אם זה אותו וירוס שחזר או וירוס חדש? וירוס שהיה בעבר, ולאחריו יצאו בדיקות תקינות יכול לחזור שוב? אם לבן זוגי הנוכחי אין את הוירוס, וכעת אקיים יחסים איתו, האם זה ידביק אותו בוירוס? תודה רבה

שלום לך, ניתן לדעת אם מדובר באותו בוירוס באמצעות התשובות של הבדיקה - האם מדובר באותו הזן או לא. לגבי בן זוגך, מדובר בוירוס מאוד שכיח ולכן בהנחה שיש לך בן זוג קבוע, אין הנחיות מיוחדות כמו שימוש בקונדום. ממליצה להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך ולקבל מהם הנחיות להמשך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה