שלום חג פורים שמח .

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2024 | 13:36 | מאת: ענת

שלום וחג פורים שמח! כפות הידיים שלי ממש יבשות וכתוצאה העור מתבקע ונוצרים פצעים קטנים פתוחים, חלקם אפילו מדממים קצת בהתחלה. בשבוע השמיני, איזה תכשיר אפשר לשים לפצעים? ואם מותר למרוח שמן שקדים טבעי- גם על הפצעים הפתוחים? בתודה :)

שלום לך, אין מניעה משימוש בשמן שקדים טבעי. ישנם גם קרמים שונים לידיים המאושרים לשימוש בהריון. ממליצה לפנות לבית מרקחת או לפנות למכון הטרטולוגי כדי לקבל מידע לגבי תכשיר ספציפי - המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה