אולטרסאונד ביתי חוששת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2024 | 23:16 | מאת: טל

שלום דר שבוע 16 רכשתי אולטרסאונד ביתי של כללית (כמו תושבת כזו להלבשה על הנייד) כדי שירגיע במצבים שחלילה דואגת, אבל פתאום מוטרדת שמא המכשיר עצמו או עצם היותי בלתי מיומנת בבדיקה עשוי להזיק חלילה, בכל זאת מדובר בקרינה כי זה מכשיר פלאפון ובעוד אני-לא-יודעת-מה של לחץ על הבטן ופתאום במקום להרגיע חוששת מהבדיקה והמכשיר. מה דעתך על המכשיר והאם הוא מסוכן? תודה.

שלום טל, אני לא מספיק מכירה את המכשיר על מנת לתת מידע לגביו. ממליצה לפנות לכללית או לגוף שדרכו רכשת את המכשיר ולשאול אותם את כל השאלות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה